H Fiat ανανεώνει το 124 Spider (video)


Όπως είχε προαναγγείλει πρόσφατα η Fiat Αμερικής το 124 Spider περνά από ένα διακριτικό facelift για να συνεχίσει πιο φρέσκο την πορεία του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/9/2018

Προχωρώντας σε μία λανθάνουσα ανανέωση το ιταλικό roadster αναβαθμίστηκε στα σημεία και στο πρότυπο ενός τυπικού facelift. Έτσι, τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στους ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων και σε άλλες μικρής έκτασης αλλαγές. Για το εσωτερικό δεν έχουμε ακόμη φωτογραφία (αναμένεται σύντομα) αλλά γνωρίζουμε πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής στις 7 ίντσες καθώς και νέα πακέτα εξοπλισμού και εξατομίκευσης.

Μεγαλύτερης έκτασης είναι οι αναβαθμίσεις στο Abarth όπου υπάρχουν νέα λογότυπα στο αμάξωμα και νέα απόληξη Monza για ακόμη πιο σπορ ήχο. Και εδώ υπάρχουν νέα πακέτα εξοπλισμού και νέα χρώματα αμαξώματος με διάφορους συνδυασμούς. Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή. Έτσι το Fiat Spider 124 κινεί ο turbo 1.400άρης με τους 140 PS όταν το Abarth 124 εφοδιάζεται με μια ισχυρότερη έκδοση με 170 PS.