Αυτό είναι το UX το μικρό SUV της Lexus


Μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στη Γενεύη η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της μικρού SUV, του UX. Το οποίο θα ανταγωνίζεται μοντέλα σαν το καινούργιο Audi Q3, τη BMW X1, τη Mercedes GLA και το Volvo XC40.

  • 27/2/2018

Το UX διαθέτει φυσικά τη μεγάλη και ιδιαίτερη μάσκα που χαρακτηρίζει όλα τα σύγχρονα μοντέλα της εταιρείας, ενώ σε σχέση με τη μεγαλύτερο NX τα LED φώτα ημέρας εδώ είναι ενσωματωμένα στους προβολείς. Παράλληλα τα τονισμένα φτερά με τα πλαστικά προστατευτικά ενισχύουν το δυναμικό του χαρακτήρα. Ο οποίος στη φωτογραφία είναι έτσι κι αλλιώς πιο τονισμένος μιας και πρόκειται για την έκδοση UX 250h F Sport.

Πιο νεανικό, σε σχέση με το NX, είναι και το εσωτερικό, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη, παραλληλόγραμμη κεντρική οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Η ψηλή της τοποθέτηση εξασφαλίζει ότι θα είναι συνεχώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ενώ φυσικά θα υπάρχει πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και δυνατοτήτων διασύνδεσης smartphones. Περισσότερα στοιχεία με την πρεμιέρα του, όπου θα αποκαλυφθεί και το πίσω μέρος του που αναμένεται να είναι ενδιαφέρον σχεδιαστικά.