Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με 3 μεγάλες προσφορές!


 Το νέο τεύχος του περιοδικού CAR AND DRIVER ΔΩΡΕΑΝ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου  σε 148 πολυτελείς σελίδες!

  • 7/2/2018

Πλούσιο όπως πάντα σε θεματολογία το νέο τεύχος του Car and Driver που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου συνδυαστικά με δύο ακόμη προσφορές. Το νέο τηλεοπτικό περιοδικό «TV Menu and Reality» και τους «Πρακτικούς Οδηγούς Υγείας για το Σπίτι» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard!

Loading the player ...

Αναλυτικά

  • Στο τεύχος Μαρτίου του Car and Driver δοκιμάζουμε πρώτοι το BMW X2 και το νέο SUV που προκαλεί Νέο Ford GT, το «ιερό τέρας» των supercars καλύτερο από ποτέ με 655 PS 0-100 km/h σε 3''…..και γνήσιο, race χαρακτήρα!
  • Οδηγούμε το Νέο Renault Megane RS 280 PS, η γαλλική επανάσταση στα hot hatches. Συγκρίνουμε Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 PS – Renault Captur 1.2 TCE 120 PS. Ταξιδεύουμε στην Ευρυτανία με Nissan X-TRAIL 2.0 dCi 177.
  • Ακόμα, μάθετε τα πάντα για τη νέα Mercedes-Benz A-Class

Αυτά και πολλά περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, ενώ στη συνέχεια για ένα μήνα θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας!

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ CAR AND DRIVER ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μαζί δύο ακόμη σούπερ προσφορές,

Το νέο τηλεοπτικό περιοδικό «TV Menu and Reality», που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση!

Το TV Menu and Reality κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Ελευθερία του Τύπου και περιλαμβάνει το πιο αναλυτικό και εύχρηστο πρόγραμμα για όλα τα κανάλια, αλλά και πλούσιο υλικό για τις εξελίξεις σε όλες τις αγαπημένες σας σειρές! Μάθετε τι θα συμβεί στα πιο δημοφιλή σήριαλ πριν απ' όλους: Το Τατουάζ, Έλα στη Θέση μου, Παρθένα Ζωή, Το Σόι Σου, Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα και άλλα πολλά! Ακόμα, διαβάστε τα πάντα για τις τούρκικες σειρές Elif και Meryem και μη χάσετε τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα αγαπημένα σας reality και show, με αποκλειστικά ρεπορτάζ αλλά και συνεντεύξεις! Δεν σταματάμε όμως εδώ! Το TV Menu and Reality περιλαμβάνει ακόμα πολλές σελίδες με τα πιο καυτά gossip & life style θέματα από την εγχώρια και ξένη showbiz και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες για όλη την οικογένεια:

• Αθλητικά

• Μαγειρική

• Διατροφή

• Παιδί

• Υγεία

• Θέατρο

• Κινηματογράφος

• Ζώδια

Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το σπίτι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD

Οι «Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το Σπίτι» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γνωρίζετε τα καλύτερα μέτρα πρόληψης ασθενειών και προστασίας της υγείας σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πάθηση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για ένα σημαντικό αριθμό προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλο το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και τα γεγονότα προέρχονται απευθείας από περισσότερους από 8.000 γιατρούς και ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Harvard.

Αυτή την εβδομάδα επιλογή ανάμεσα στον τόμο Καρδιακά προβλήματα – Συμβουλές υγείας: Για την πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων των στεφανιαίων αρτηριών. Αιτίες και παράγοντες κινδύνου. Διάγνωση και έξυπνη διαχείριση. Αποκατάσταση και αγωγή ή Υπέρταση – Αντιμετωπίζοντας τον «σιωπηλό δολοφόνο»: Η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της υπέρτασης και η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Οι κίνδυνοι που πηγάζουν από την υπέρταση, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που κάνουν τη διαφορά και πώς να επιλέξετε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή.