Το νέο MINI Cabrio υπόσχεται ακόμα πιο διασκεδαστική οδήγηση


Το ανοιχτό 4θέσιο αναμένεται στα καταστήματα των Εμπόρων το Μάρτιο του 2016.

  • 26/1/2016

Το μικρό premium cabrio προάγει την έννοια της ‘open-top’ διασκεδαστικής οδήγησης. Το νέο MINI Cabrio ήδη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την προσεχή ανοιξιάτικη σεζόν. Το ανοιχτό 4θέσιο αναμένεται στα καταστήματα των Εμπόρων το Μάρτιο του 2016 – με κομψές, φίνες γραμμές, αισθητά πιο σπορ χαρακτήρα, την προϊοντική ωριμότητα της νέας γενιάς και με πέντε προτεινόμενες εκδόσεις κινητήρων. Ταυτόχρονα, το λανσάρισμα του νέου MINI John Cooper Works Cabrio σηματοδοτεί το ξεκίνημα της απόλυτης σπορ διασκεδαστικής οδήγησης.

Το νέο MINI Cabrio λανσάρεται με μία ευρεία γκάμα αποκλειστικού εξοπλισμού για ‘open-top’ απόλαυση σε κλασικό στυλ της Βρετανικής premium μάρκας. Το πλήρως αυτόματο soft top – καθαρά ηλεκτρικό για πρώτη φορά – διατίθεται και σε έκδοση οροφής MINI Yours μοναδικά κεντημένη με το μοτίβο της Βρετανικής Σημαίας (Union Jack). Κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται επίσης Always Open Timer, αυτόματο A/C με cabrio mode και λειτουργία προειδοποίησης βροχής του MINI Connected. Η απόλαυση της ‘open-top’ οδήγησης συνδυάζεται με ευελιξία και ασφάλεια χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες κίνησης και ανάρτησης, στην εξαιρετικά άκαμπτη δομή αμαξώματος και σε ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα προστασίας με roll-bar.

Τρεις βενζινοκινητήρες και δύο σύνολα diesel τελευταίας γενιάς με Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo διατίθενται για το MINI Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 6,0 – 3,8 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 139 - 100 g/km). Το νέο MINI John Cooper Works Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 6,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 152 g/km) ετοιμάζεται επίσης να εφορμήσει με 4-κύλινδρο κινητήρα 170 kW/231 hp turbo.