Το Ares Design Project Panther έχει άρωμα από De Tomaso


Η Ares Design έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες από μία ειδική παραγγελία για ένα supercar με την ονομασία Project Panther.

  • 12/12/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ουσιαστικά πρόκειται για μία εκμοντερνισμένη εκδοχή μίας Lamborghini Huracan η οποία έχει το στιλ και το look της De Tomaso Pantera, ενός εξωτικού ιταλικού σπορ μοντέλου που παρουσιάστηκε το 1971. Εδώ η ιταλική Ares Design (την οποία διευθύνει το πρώην αφεντικό της Lotus, ο Dany Bahar) πρόσθεσε αρκετό άρωμα γοητείας από την Modena, στην πόλη που έχει ως έδρα η Ares Design, η οποία έχει κατασκευάσει/μεταποιήσει πάνω από 200 supercar στα τρία χρόνια λειτουργίας της.

Όπως είναι αναμενόμενο, την κίνηση του Panther εξακολουθεί να έχει ο V10 των 5,2 lt της Lamborghini που θα αποδίδει πάνω από 600 PS,  συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς. Το Panther θα κατασκευαστεί στην Modena και προς το παρόν βρίσκεται στην φάση της εξέλιξης. Οι πρώτοι πελάτες θα περιμένουν μέχρι τα μέσα του 2018, δίχως να υπάρχει κάποια ένδειξη για την τιμή πώλησης (ποιον πραγματικά ενδιαφέρει;), ενώ η Ares Design έχει προ-αναγγείλει μία σειρά σπέσιαλ (bespoke) μοντέλων.