Συναρπάζει το Subaru Viziv Performance STI


Στην έκθεση του Τόκιο παρουσιάστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο που προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο WRX STI.

  • 12/1/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ουσιαστικά το concept car που βλέπετε αποτελεί μία εξέλιξη εκείνου που είχε παρουσιαστεί πέρυσι τον Οκτώβριο ξανά στο Τόκιο (εδώ στο Tokyo Motor Show, αυτές τις μέρες διεξάγεται το Tokyo Auto Salon). Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την WRX STI φορεσιά που έχει το επιθετικής σχεδίασης sedan με όλα τα αεροδυναμικά καλούδια και βοηθήματα.

Σε πολλά σημεία υπάρχει ανθρακόνημα, ενώ από αυτό το υλικό είναι κατασκευασμένη από την οροφή μέχρι και οι τροχοί. Στην μάσκα μπροστά δεσπόζουν τα λογότυπα STI, τόσο στην γρίλια όσο και χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ πίσω την παράσταση κλέβει η τεράστια φτερούγα με τις διπλές αλά Lexus απολήξεις στα άκρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου WRX STI. Ωστόσο οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί κάπου το 2020 με υβριδικό σύστημα και στάνταρ τετρακίνηση. Επίσης δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν υπάρξει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αφού η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται και τους δύο τύπους συστημάτων πρόωσης.