Πρεμιέρα για τα Skoda Kodiaq Scout & Kodiaq Sportline


Παγκόσμια πρώτη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για τα Skoda Kodiaq Scout και Kodiaq Sportline.

  • 10/3/2017

Η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει την διεύρυνση της παρουσίας της στην κατηγορία των SUV, με την καινούργια έκδοση Scout του Skoda Kodiaq.

Το Kodiaq Scout διαθέτει στάνταρ σύστημα 4κίνησης προβάλλοντας την ικανότητα κίνησής του εκτός δρόμου, τόσο  αισθητικά, όσο και μέσω των τεχνολογικών του χαρακτηριστικών. Η στιβαρότητα που αποπνέει η εμφάνιση του μοντέλου, ενισχύεται από τις αλουμινένιες ποδιές κάτω από το εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. 

Στη δυναμική εμφάνιση καθοριστικό ρόλο παίζουν και οι νέες αλουμινένιες ζάντες των 19 ιντσών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Skoda Kodiaq Scout. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται με τέσσερεις επιλογές κινητήρων: 2 βενζίνης και 2 diesel. Η τσέχικη εταιρεία, έχει φροντίσει και για τους λάτρεις της σπορ εμφάνισης, και προσφέρει το SUV μοντέλο της, στη δυναμική έκδοση Skoda Kodiaq Sportline.

Για την έκδοση Sportline διατίθενται 4 επιλογές κινητήρων: δύο βενζινοκινητήρες TSI, και δύο πετρελαιοκινητήρες TDI, με ιπποδυνάμεις από 150 έως 190hp.