Νέο Hyundai i30 Tourer: Δείγμα γραφής


Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη αποτελεί τη σκηνή για τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer (Wagon) που στην ελληνική αγορά θα βρίσκεται τον ερχόμενο Μάιο. 

  • 8/3/2017

Το νέο μέλος της οικογένειας i30 διατηρεί τον διαχρονικό σχεδιασμό του πεντάθυρου μοντέλου, προσθέτοντας κομψότητα και ευελιξία στο αμάξωμά του.

Οι μηχανικοί του Τεχνικού Κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Νέας Γενιάς i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife.

Το άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% συνθετικό χάλυβα υπερυψηλής αντοχής, προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και τα χαρακτηριστικά χειρισμού. Σε συνδυασμό με την 10% πιο άμεση απόκριση του τιμονιού καθώς και το ολοκαίνουργιο σασί, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς με υψηλά επίπεδα άνεσης.

Θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με μια πλήρη γκάμα κινητήρων, που αποτελείται από μικρούς βενζίνης – ατμοσφαιρικούς 100ps και υπερτροφοδοτούμενους 120 και 140ps – αλλά και Diesel –95, 100 και 136ps. Ταυτόχρονα, εισάγει το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Hyundai, τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.