H Mercedes αποκαλύπτει λεπτομέρειες της νέας A-Class


Σε λίγα 24ώρα, πιο συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου, η Mercedes θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του μικρότερού της μοντέλου, της A-Class.

  • 30/1/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μέχρι τότε, όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, δίνει στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες από τον εξωτερικό της σχεδιασμό. Το εσωτερικό της από την άλλη το έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό. Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε μέχρι στιγμής οι γραμμές του αμαξώματός της θα είναι πιο καθαρές. Ταυτόχρονα, στοιχεία όπως οι προβολείς ή τα πίσω φώτα θα εξασφαλίζουν τόσο τη σύγχρονη εικόνα όσο και την αναγνωρισιμότητα.

Στο εσωτερικό τα βλέμματα θα κλέβει τον νέο πλήρως ψηφιακό ταμπλό, με τις δύο οθόνες στη σειρά. Το μέγεθός τους θα κυμαίνεται από τις 7,0 έως και τις 10,2 ίντσες. Την παράσταση όμως θα κλέβει το νέο σύστημα infotainment της μάρκας, που θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα C-Class.

Χαρακτηριστικά του η επικοινωνία είτε μέσω αφής είτε με τη βοήθεια φωνητικών εντολών. Ειδικά οι τελευταίες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες και ο οδηγός ή και οι επιβάτες της νέας A-Class θα συνομιλούν με μια ψηφιακή βοηθό ονόματι… Mercedes. Το όλο σύστημα, που βασίζεται και στην τεχνητή νοημοσύνη, θα είναι διαθέσιμο με την πάροδο του χρόνου σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της γερμανικής εταιρείας.