Audi Q2 Edition #1: Αγριεμένο!


Η νέα ειδική έκδοση του Audi Q2 δίνει στο compact crossover ένα πιο δυναμικό look.

  • 18/8/2016

Η Audi δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ειδική έκδοση του μικρού της SUV. To Q2 Edition #1 μοιάζει να... ζήλεψε λίγο από τις αντίστοιχες ειδικές εκδόσεις της Mercedes, κάτι όμως που αναφέρουμε με θετική χροιά καθώς η συγκεκριμένη ειδική έκδοση δίνει μία ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση στο μικρό crossover της Audi.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Το γκρι χρώμα του αμαξώματος που η γερμανική εταιρία ονομάζει «Quantum Gray» είναι αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ το πακέτο «S line» με το bodykit αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού του Q2 Edition #1. Οι νέοι προφυλακτήρες, οι πλαϊνές ποδιές, ο πίσω διαχύτης, οι μαύρες κολόνες C και τα καπάκια των καθρεπτών συμβάλουν στην πιο δυναμική εμφάνιση του Q2. Την εικόνα αυτή συμπληρώνουν η «titanium-black» μάσκα και οι αντίστοιχου χρώματος ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα, το τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, ο κρυφός φωτισμός LED και οι διχρωμία σε μαύρο και ανοιχτό καφέ στις επενδύσεις δίνουν τον ιδιαίτερο τόνο στη συγκεκριμένη έκδοση.

Το Q2 Edition #1 θα διατίθεται με όλα τα μηχανικά σύνολα. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά κάτω από το καπό θα υπάρχει είτε ο 1.4 turbo βενζίνης είτε ο δίλιτρος diesel. Αργότερα αναμένεται και ο 3κύλινδρος turbo βενζίνης του ενός λίτρου, αλλά και μία πιο ισχυρή έκδοση του 2.0 TDI με την ιπποδύναμη των μηχανικών συνόλων να κυμαίνεται από τους 115 έως τους 150 ίππους.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο του 2016.