Ανανέωση ουσίας για το Skoda Fabia


Η τσέχικη εταιρία σκοπεύει να διατηρήσει και το 2018 τις πωλήσεις της σε πολύ υψηλό επίπεδο στο οποίο θα συμβάλλει το φρεσκαρισμένο Fabia που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης.

  • 19/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά τα Octavia και Rapid το Fabia είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας που σύντομα θα ανανεωθεί στα σημεία αποκτώντας επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Τα τελευταία θα έχουν LED στοιχεία και περίγραμμα μπροστά, ενώ πίσω θα είναι ίδιας τεχνολογίας και με νέο σχήμα.

Στο εσωτερικό αναμένεται βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και νέες Simply Clever διευκολύνσεις για ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά πέρα από το σκίτσο που βλέπετε. Πάντως η λογική λέει πως θα υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και νέες δυνατότητες διασύνδεσης.

Από εκεί και πέρα οι μηχανικοί αναμένεται να έχουν κάνει κάποιες μικρής έκτασης βελτιώσεις στην ανάρτηση για ακόμη καλύτερη άνεση. Καμία αλλαγή δεν αναμένεται στην γκάμα των κινητήρων με τον βασικό να είναι ο 1.0 TSI. Μικρές πιθανότητες συγκεντρώνει ο 1.5 TSI Evo που εξοπλίζει τα νέα Seat Ibiza και VW Polo, αλλά τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.