ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
2017 EICMA

2018 GOVECS Schwable L3e 22/11

  • img
  • img
  • img
  • img

Η GOVECS μεγαλώνει την γκάμα του Schwalbe, του ηλεκτρικού της scooter με την ρετρό εμφάνιση, προσθέτοντας δίπλα στην έκδοση που οδηγείται με άδεια για μοτοποδήλατο και μία με διπλάσια ισχύ, για κατόχους διπλώματος κατηγορίας Α1.

Το απόλυτα ρετρό Schwalbe, που αντιγράφει ουσιαστικά τη σχεδίαση του Simson KR 51 Schwalbe του 1964, χρησιμοποιεί στην έκδοση L3e έναν ηλεκτροκινητήρα που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Bosch και αποδίδει 10,9 ίππους (8 KW), αρκετούς για να αγγίξει τελική 90 χλμ./ώρα. Το “μεγάλο” Schwalbe, το ισχυρότερο στην κατηγορία του σύμφωνα με την GOVECS έχει μέγιστη αυτονομία 90 χλμ. και για τη φόρτιση των δύο μπαταριών του, χωρητικότητας 4.8 kWh, χρειάζονται περίπου 4,5 ώρες. Υπάρχει και η δυνατότητα ταχείας φόρτισης για να φτάσετε πάνω από το 50% σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Στον τομέα των επιδόσεων η GOVECS αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Schwalbe απαιτεί 4,5 δευτερόλεπτα για να αγγίξει τα 45 χλμ./ώρα από στάση.

Η κίνηση φτάνει στον πίσω τροχό μέσω μετάδοσης με δύο ιμάντες, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία δεν απαιτεί παρά ελάχιστη συντήρηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ