Στις 20 Φεβρουαρίου οι Renault και Alfa Romeo Sauber θα παρουσιάσουν τα νέα τους μονοθέσια


Ο χορός των παρουσιάσεων εν όψει της νέας σαιζόν της Φόρμουλα 1 θα ανοίξει στις 20 Φεβρουαρίου, καθώς τότε οι Renault και οι Alfa Romeo Sauber ανακοίνωσαν πως θα εμφανίσουν τα νέα τους μονοθέσια. 

  • 31/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Φυσικά και τους  οδηγούς τους, που για τη γαλλική ομάδα θα είναι οι Nico Hulkenberg και Carlos Sainz και για την ελβετική οι Leclerc και Ericsson.

O κωδικός για το νέο μονοθέσιο της Renault θα είναι RS18 και αυτός της Sauber C37, ενώ μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι παρουσιάσεις των Mercedes και Ferrari στις 22 Φεβρουαρίου, της McLaren στις 23 και της Toro Rosso στις 25. Εκκρεμούν οι ημερομηνίες για τις Red Bull, Force India, Williams και Haas. 

Ενδιαφέρον έχει πως στις 27 Φεβρουαρίου ξεκινούν τα δοκιμαστικά, ενώ σε ότι αφορά τη Renault ο στόχος είναι να πλασαριστεί πιο ψηλά από την 6η θέση που τερμάτισε την προηγούμενη σαιζόν. Την οποία όπως και την προηγούμενη η Sauber θέλει να ξεχάσει, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα σε όλους τους τομείς. Τα οποία είχαν όλα σαν αφετηρία την κακή οικονομική της κατάσταση. Την οποία φιλοδοξεί πως θα αλλάξει με τη βοήθεια και της Alfa Romeo. Οι κινητήρες πάντως της C37 θα είναι, όπως αναμενόταν, Ferrari.