Formula 1: Aυτή είναι η McLaren MCL33 για το 2018


Με νέους χρωματισμούς και έναν νέο προμηθευτή σε κινητήρες, η ΜcLaren βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη νέα σεζόν
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/2/2018

Η νέα McLaren για τη σεζόν του 2018 είναι γεγονός, με την MCL33 να έχει πολλά και ενδιαφέρονται νέα στοιχεία. Το πιο εμφανές είναι βέβαια ο νέος χρωματισμός, που είναι σε Papaya Orange και μπλέ, όπως ακριβώς τα αυτοκίνητα που είχε παρουσιάσει ο Bruce McLaren όταν ξεκινούσε, πριν 50 χρόνια.

Νέο, όπως και σε όλα τα μονοθέσια είναι το τμήμα εμπρός από τον οδηγό, με την ενσωμάτωση του Halo. Ενώ το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η αλλαγή στρατοπέδου στους κινητήρες, με την Renault να είναι πια ο συνεργάτης της Βρετανικής ομάδας σ' αυτόν τον τομέα.

Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην χρονιά που έρχεται, μετά από ένα τουλάχιστον "περίεργο" 2017. Mάλιστα ακόμα και ο Alonso δηλώνει ότι περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι αγώνες, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητο για την ομάδα και το μέλλον της.

#PHOTO3#

Οδηγοί της ομάδας θα είναι και φέτος το δίδυμο Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne, ενώ όλοι ελπίζουν ότι το 2018 θα αποτελέσει σημείο καμπής στην πορεία της ομάδας, για να αφήσει πίσω τα "πέτρινα" χρόνια που πέρασαν τις τελευταίες δυο-τρεις σεζόν.