Το νέο Ford Fiesta είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα


Το νέο Ford Fiesta, απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο. Μετά από την ψηφοφορία των μελών του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, το δημοφιλές μικρό συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έγινε το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2018.

  • 13/12/2017

“Είναι πολύ σημαντικό να χτίζεις επάνω σε γερές βάσεις!” τόνισε ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. “Αυτό ακριβώς κάναμε με το νέο Ford Fiesta. Χτίσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών επάνω σε ένα προηγμένο και άρτιο προϊόν. Παράλληλα, πήγαμε κόντρα στην πρακτική πολλών ανταγωνιστών μας, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο των πολλών διαθέσιμων επιλογών. Πιστεύουμε πως ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι ιδανικός για κάθε Έλληνα αγοραστή. Το νέο Ford Fiesta χαίρεσαι να το οδηγείς και να ζεις μαζί του! Θα δώσει πολλά χαμόγελα σε όσους το επιλέξουν ως επόμενο αυτοκίνητό τους, και θα τους κάνει να ανυπομονούν να το οδηγήσουν μέχρι τη δουλειά τους, ή να πραγματοποιήσουν το ταξίδι που ήθελαν να κάνουν από καιρό – Με λίγα λόγια, θα τους κάνει να αγαπήσουν ξανά τους δρόμους! Ευχαριστούμε τα μέλη της επιτροπής που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν το νέο Ford Fiesta ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”.

Το νέο Ford Fiesta ανήκει στην κατηγορία των supermini, τη σημαντικότερη κατηγορία της Ελληνικής αγοράς, με ποσοστό βαρύτητας που αγγίζει το 40% και κατάφερε να πείσει τους 25 καταξιωμένους δημοσιογράφους αυτοκινήτου - μέλη του θεσμού - ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Έλληνα αγοραστή. Συνολικά απέσπασε 338 βαθμούς.

«’Έχουμε κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσαρμόσουμε το νέο Ford Fiesta στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς με το καλύτερο τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις σε σχέση με τις διαθέσιμες επιλογές, τις ανταγωνιστικές τιμές και χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και την εγγύηση που προσφέρουμε για το νέο αυτό μοντέλο της Ford» ανέφερε η Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς. «Οι λύσεις αυτές βοηθούν τους πελάτες μας να επιλέξουν το Fiesta που ταιριάζει απόλυτα στις δικές τους ανάγκες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας αναγνωρίστηκαν από τα μέλη του θεσμού. Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προσφέροντας στους πελάτες μας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες».

Από την αρχή της παρουσίασής του στην Ελληνική αγορά, το νέο Ford Fiesta έδειξε τη δύναμή του προκαλώντας τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια του ειδικού τύπου. Διαθέτει τεχνολογική αρτιότητα, ποιότητα κατασκευής, premium εσωτερικό και φυσικά την οδική συμπεριφορά που μόνο ένα μοντέλο Ford μπορεί να προσφέρει.

Το νέο Ford Fiesta διαθέτει την πιο εκτεταμένη γκάμα εκδόσεων στην ιστορία του. Οι εκδόσεις αυτές έχουν σκοπό να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υποψήφιων αγοραστών σε Ευρώπη και Ελλάδα για ακόμα περισσότερες δυνατότητες επιλογών σε αυτή τη μικρή κατηγορία.

Οι Έλληνες αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους Fiesta μέσα από 2 τύπους αμαξώματος (3-θυρο / 5-θυρο), 7 επίπεδα εξοπλισμού και εκδόσεων (Trend / Business / Titanium / ST-Line / Active / ST / Vignale), 12 πακέτα εξατομίκευσης, 6 διαφορετικούς κινητήρες (1 νέο ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 1,1L (85PS) / 3 κινητήρες EcoBoost 1,0L 100PS / 125PS / 140PS και 2 κινητήρες Diesel 1,5L 85PS / 120PS), 2 Νέα κιβώτια ταχυτήτων και 4 διαφορετικούς “χαρακτήρες” (Mainstream / Sport / Luxury / Active).

Απαιτώντας ελάχιστα για αυτά που προσφέρει, το νέο Ford Fiesta είναι ένα προηγμένο αυτοκίνητο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Ακόμα και η «βασική» έκδοση Trend, ο Έλληνας αγοραστής θα βρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογιών που όλο και περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων θα διαθέτουν στο μέλλον, γεγονός που του εξασφαλίζει πως το αυτοκίνητό του θα παραμείνει σύγχρονο και ασφαλές για πολλά χρόνια.

Η Ford Motor Ελλάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του νέου Ford Fiesta. Για τον λόγο αυτό, εξασφάλισε πως κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται στην Ελληνική αγορά θα καλύπτεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Η εργοστασιακή αυτή εγγύηση, αποτελεί την μεγαλύτερη της αγοράς. Παράλληλα, το νέο Ford Fiesta προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που σας βοηθά να το αποκτήσετε ακόμα πιο εύκολα!