Το leasing της Pagani Huayra Roadster είναι το πιο ακριβό του κόσμου


Μπορεί να ακούγεται περίεργα αλλά leasing υπάρχει και για την ανοιχτή Pagani Huayra, Τουλάχιστον στις ΗΠΑ και με το κατάλληλο αντίτιμο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 16/5/2018

Η εταιρεία Putnam Leasing με έδρα στις ΗΠΑ είναι μάλλον παγκοσμίως άγνωστη αλλά έχει τις δυνατότητες να γίνει γνωστή. Κι αυτό γιατί διαθέτει το πιο ακριβό leasing στον κόσμο, που αφορά ένα από τα πιο ακριβά και ξεχωριστά hyper cars που μπορεί να οδηγήσει κανείς.

Πιο συγκεκριμένα την Pagani Huayra Roadster. Την οποία για να μπορεί κανείς να την έχει με τη μέθοδο της χρονομίσθωσης θα πρέπει να δώσει μια προκαταβολή της τάξης των 700.000 δολαρίων και στη συνέχεια να καταβάλει μηνιαίως το ποσό των 25.339 δολαρίων για 60 μήνες. Ενδιαφέρον είναι πως αν στο τέλος της πενταετίας η τιμή της ανοιχτής Huayra είναι υψηλότερη από αυτή που είχε αρχικά προϋπολογιστεί, κάτι που είναι ιδιαίτερα πιθανό, θα γίνει εκκαθάριση και θα επιστραφούν χρήματα.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί να θέλει κανείς να αποκτήσει κανείς τη μάλλον πιο ιδιαίτερη Pagani με leasing. Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι το ότι δεν θέλει να πληρώσει απευθείας όλο το πόσο και ένας άλλος προκειμένου να έχει φορολογικά οφέλη. Ο τρίτος και πιο πιθανός γιατί αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να πάρει καινούργια τη Huayra μιας και καμία από τις συνολικά 100 που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν δεν έχει μείνει απούλητη.