Το Audi RS6 Avant ανέβηκε στα 705 PS


Μόλις 150 είναι οι τυχεροί σε όλον τον κόσμο που θα αποκτήσουν την πιο πρόσφατη ειδική έκδοση του Audi RS6. H οποία ονομάζεται Nogaro Edition και είναι διαθέσιμη σε ένα μπλε χρώμα που παραπέμπει άμεσα στο RS2 των αρχών της δεκαετίας του ’90.

  • 5/2/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παράλληλα το Audi RS 6 Avant Performance Nogaro Edition έχει ζάντες 21 in και ελαστικά της διάστασης 285/30, εξωτερικούς καθρέφτες είτε στο χρώμα του αμαξώματος είτε μαύρους σε συνδυασμό με φιμέ πίσω τζάμια, καθώς και μεγάλες απολήξεις για την εξάτμιση από τιτάνιο.

Για το εσωτερικό υπάρχουν δύο επιλογές: μια με λεπτομέρειες και επενδύσεις από αλκαντάρα σε καθίσματα και πόρτες σε απόχρωση ανάλογη με αυτή του αμαξώματος και μια πιο διακριτική.

 

Στην οποία τα πάντα είναι μαύρα. Φυσικά δεν λείπουν ούτε οι επιγραφές RS6 και Nogaro Edition, αλλά ούτε και το ταμπελάκι με την απαραίτητη αρίθμηση της ειδικής έκδοσης. Η τιμή της Nogaro Edition στη Γερμανία ξεκινά από 124.200 ευρώ με το κατάμαυρο εσωτερικό, ενώ το μπλε χρώμα και στο διάκοσμο κοστίζει επιπλέον 5.800 ευρώ.

Το πιο σημαντικό όμως στην έκδοση Nogaro είναι η δυνατότητας επιλογής του επιπλέον πακέτου Dynamic, το οποίο περιλαμβάνει, σε συνεργασία με τον οίκο βελτιώσεων Abt, την αύξηση της απόδοσης του V8 των 4.000 cc στα 705 PS (από τα στάνταρ 605 PS). Αυτό καθιστά το Audi RS 6 Avant Performance Nogaro Edition ένα από τα πιο δυνατά και γρήγορα station που μπορεί να αγοράσει κανείς, μιας και στην περίπτωση αυτή η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 320 km/h (από τα στάνταρ 305 km/h).