Τι θα δούμε στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»


Αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016». Ποιες εταιρίες θα συμμετάσχουν.

  • 19/10/2016

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο αυτοκινητικό γεγονός της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο από την έκθεση «Αυτοκίνηση».

Με δεδομένο την πτώση των πωλήσεων που τις χρονιές της κρίσης έχει φθάσει ή και ξεπεράσει το 70%, η «Αυτοκίνηση» είναι η μοναδική έκθεση του κλάδου που έχει απομείνει και στην οποία οι φίλοι του αυτοκινήτου μπορούν να δουν τα νέα μοντέλα από όσες εταιρείες συμμετέχουν, ακόμη και να κάνουν test drive στο αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει.

Φέτος θα υποδεχθεί το κοινό από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα το έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου (εισιτήριο 6 ευρώ και ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους και μαθητές), ενώ όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση της διοργάνωσης της έκθεσης, τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν είναι άρτι αφιχθέντα από την έκθεση Παρισιού που προηγήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εταιρείες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

 

Αναλυτικά, τι θα παρουσιάσει η κάθε εταιρεία

Ας δούμε τι θα παρουσιάσει η κάθε εταιρεία σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση:

- Η Abarth θα παρουσιάσει το 124 Spider, η Alfa Romeo τη Giulia, ενώ η Fiat θα έχει το 124 Spider, το 5θυρο Tipo hatchback και το Fullback.

- Η Audi σε πανελλήνια πρώτη θα πολλά υποσχόμενο Q2, όπως και τα Q3 Sport, Q7 e-tron, A4 Allroad, RS6 Avant Performance, A5 Coupe, A3 Sportback, S3 Sportback και A1 Sportback.

- Η Mercedes με πλήρη και ανανεωμένη γκάμα μοντέλων θα δείξει τις A-Class, GLA, B-Class, CLA, C-Class, C63 AMG S Coupe, E-Class, GLE 43 AMG, GLC, S-Class, fortwo cabrio, fortwo coupe, forfour.

- Η Nissan το νέο Micra, το ανανεωμένο GT-R, ενώ εκεί θα υπάρχουν τα Qashqai, Navara, Juke Nismo RS, X-Trail και Pulsar.

- Η Renault θα παρουσιάσει το νέο Megane για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, ενώ στο περίπτερο της θα βρίσκεται επίσης το ανανεωμένο Clio, όπως και η υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της και της Dacia.

- H Seat θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο της SUV, το Ateca, με τα Mii, Ibiza, Ibiza Cupra, Leon, Leon Cupra, Leon X-perience και Toledo να βρίσκονται επίσης στο περίπτερό της.

- Η Skoda θα φέρει το νέο Superb, τις Colour Concept των Fabia και Citigo, το Octavia RS και το Octavia Scout.

- Η SsangYong από τη μεριά της, θα έχει στο περίπτερό της το XLV, το Tivoli, το Rexton W και το Actyon Sports.

- Η VW στο περίπτερό της θα έχει το νέο Tiguan, το ανανεωμένο up!, το Golf GTI Clubsport, το Scirocco GTS, το Polo GTI στα χρώματα του WRC, αλλά και τα Polo, Golf Allstar, Passat R-Line, Touran R-Line, Beetle Coupe Dune, Passat Alltrack, Touareg R-Line, Multivan και Amarok V6.

- Τέλος η Volvo θα «κατεβάσει» την πλήρη γκάμα της με επίκεντρο το νέο S90, αλλά και το πολυτελές SUV, XC90, ενώ την πρεμιέρα του στο εληνικό κοινό θα κάνει και το ολοκαίνουργιο V90.