Τα παιδία παίζει: Verstappen και Ricciardo σε κόντρα με... Lada Niva (Video)


Στο περιθώριο του Γκραν Πρι στο Μπακού, οι οδηγοί της Red Bull βρήκαν την ιδανική "ιδέα" για να ξεμουδιάσουν! 
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/4/2018

Η νέα εποχή που έχει αρχίσει στην Formula 1 υπό την διοίκηση των Αμερικανών και της Liberty Media φαίνεται να έχει ως κύριο στόχο την μεγαλύτερη διάδοση του σπορ σε ένα πιο ευρύ κοινό. Με λίγα λόγια ένα πιο προσιτό θέαμα και λιγότερο απομακρυσμένοι από τους κοινούς θνητούς οι οδηγοί του.

Σ' αυτό το πλαίσιο έρχεται και η έξυπνη ιδέα της Red Bull να βάλει τους οδηγούς της να δίνουν διάφορες χαριτωμένες "παραστάσεις" πριν από κάθε Γκραν Πρι. Έτσι και για το Αζερμπαϊτζάν επέλεξαν να "στήσουν" μία κόντρα με κάποιους ντόπιους οδηγούς και οχήματα δύο από τα κλασικά και αθάντα Lada Niva που αφθονούν στην περιοχή.

Όπως βλέπουμε στο video οδηγός είναι ο Verstappen και συνοδηγός ο Ricciardo και φαίνεται να το διασκεδάζουν αφάνταστα. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Ricciardo αναγκάζεται να κατέβει κάτω από το Lada και να απομακρύνει από τον δρόμο κάποια πρόβατα για να προχωρήσουν.

Τελικά το δίδυμο της F1 καταφέρνει να κερδίσει τον ιδιότυπο "αγώνα". Περισσότερο κερδισμένο είναι βέβαια το σπορ, το οποίο με τέτοιες κινήσεις αποκτά μεγαλύτερη συμμετοχικότητα από την πλευρά των θεατών, που βλέπουν τα είδωλά τους σε πιο ανθρώπινες καταστάσεις, και όχι μόνο στο αποστειρωμένο περιβάλλον μιας πίστας