Στην γραμμή παραγωγής της BMW 8 Coupe (video)


H διάθεση της M805i xDrive και της 840d xDrive ξεκινά το φθινόπωρο και η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/7/2018

Η παραγωγή της αρχέτυπης Σειράς 8 ολοκληρώθηκε το 1999 και επιστρέφει ξανά με την δεύτερη γενιά του μοντέλου. Το ελκυστικό κουπέ παρουσιάστηκε στα μέσα Ιουνίου και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η κατασκευή των πρώτων αυτοκινήτων στο εργοστάσιο Dingolfing της Γερμανίας όπου η BMW έχει κάνει μία επένδυση σε τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Η coupe 8άρα θα παράγεται δίπλα στις Σειρές 5 και 7, ενώ αργότερα αναμένεται τόσο η convertible όσο και η gran coupe έκδοση. Θα είναι η πρώτη BMW που θα κατασκευάζεται στάνταρ με οροφή από ανθρακονήματα (συγκεκριμένα από το τύπου σάντουιτς υλικό CFRP).

Στο βίντεο θα δείτε διάφορες δοκιμές ελέγχου και τους εργάτες να συναρμολογούν από τα λογότυπα στο τιμόνι μέχρι να περνούν τον κινητήρα κάτω από το καπό. Ενδιαφέρον έχει ο χώρος φανοποιείου και τα ρομπότ ηλεκτροσυγκόλλησης. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους ελέγχους διασφάλισης ποιότητας του προϊόντος.