Range Rover SLT: Ενα πολυτελές 6x6 σούπερ SUV για... αφόρητα πλούσιους


Aν ένα απλό Range Rover δεν είναι αρκετό για να παρκάρει δίπλα στο γιοτ σας, η προσθήκη ενός ακόμα άξονα ίσως κάνει την διαφορά.
  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: T. FODIADIS DESIGN
  • 1/5/2018
Όχι μην ψάχνετε το ημερολόγιο. Είναι ένας μήνας μετά την Πρωταπριλιά. Και ναι, αυτό το αυτοκίνητο που βλέπετε σε σχέδια ακόμα είναι αληθινό. Ή έτσι τουλάχιστον θέλει να φαίνεται μία εταιρία η οποία κατασκευάζει σκάφη αναψυγής.
 
Τα σχέδια αυτά πρόερχονται από το στούντιο σχεδίασης T. Fotiadis Design και δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι ένα 6x6 Range Rover, στα πρότυπα του αντίστουχου Μercedes G-Wagen.
 
 
Mάλιστα το όνομά του SLT είναι τα αρχικά του Superyacht Land Tender, όπερ και σημαίνει ότι πάει "πακέτο" με το γιοτ, το ελικόπτερο και ότι άλλο βάλει ο νους σας.
 
Όπως φαίνεται από τα σχέδια, δεν πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο off road εργαλείο αλλά για ένα πολυτελές όχημα για να μεταφέρει τον πλούσιο ιδιοκτήτη και τους φιλοξενούμενούς του στο γιοτ. Η έμφαση λοιπόν έχει δοθεί στους χώρους για τους επιβάτες, ενώ υπάρχει και ανοιχτό ντεκ για την μεταφορά των απαραίτητων στο σκάφος.
 
 
Όσοι ενδιαφέρονται για την ύπαρξή του ή για την έναρξη της παραγωγής του θα γνωρίζουν ήδη ότι το στούντιο το ετοιμάζει για την ναυτική έκθεση του Μονακό τον Σεπτέμβριο, δίνοντας υπόσχεση από τώρα ότι αμέσως μετά θα δεχθεί παραγγελίες για ένα εξαιρετικά μικρό αριθμό αυτοκινήτων. Όσο για την τιμή, μην ρωτάτε. Όσοι μπορείτε να το αγοράσετε, σίγουρα δεν σας ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι, φάτε μάτια... Ίντερνετ.