Πρόωρη αποκάλυψη για το νέο Volvo V60


Έστω και αυτές οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο μας δίνουν μία πρώτη γεύση από τη νέα γενιά του σουηδικού station που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης.

  • 16/2/2018

Η Volvo είναι μία εταιρία με μεγάλη παράδοση και στα station wagon αμαξώματα και για αυτό οι δύο μεγαλύτερες «λιμουζίνες» της (τα S60 και S90) είναι συνδεδεμένες με τα V60 και V90 αντίστοιχα. Στο φετινό σαλόνι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα γενιά V60 που ουσιαστικά θα μας αποκαλύψει τα πάντα και για το σεντάν S60 που αναμένεται να παρουσιασθεί αργότερα μέσα στην χρονιά.

Οι Σουηδοί έχουν ήδη δώσει στην δημοσιότητα ένα teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ωστόσο, στο AutoMotoSvijet αναρτήθηκαν δύο επίσημες από ότι φαίνεται φωτογραφίες που γρήγορα κατέβηκαν. Παρά ταύτα οι φωτογραφίες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα όμορφο station με τα χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα και την κλίση της οροφής να δίνει μία δυναμική αισθητική (όπως και στο τωρινό V60).

Από το πλάι διακρίνεται και ελάχιστα το μπροστινό μέρος που λογικά θα παραπέμπει στο XC60 με σήμα κατατεθέν τους προβολείς με το φωτεινό περίγραμμα σαν το σφυρί του Θορ (όπως το περιγράφει η Volvo). Όσον αφορά τους κινητήρες θα υπάρχουν οι εκδόσεις που συναντάμε στα XC60 και XC40 με τους δίλιτρους κινητήρες πετρελαίου (D4,D5) και βενζίνης (Τ5,Τ6, Τ8), δίχως να αποκλείεται αργότερα η τοποθέτηση και του νέου τρικύλινδρου στα 1.500 cc. Περισσότερα θα έχουμε σύντομα.

Πηγή φωτογραφιών: automotosvijet.com μέσω auto-motor-und-sport.de