Προ των πυλών το DS 3 Crossback


Με μερικά tweets τα ανώτερα στελέχη της γαλλικής εταιρίας προανήγγειλαν την διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου DS 3 Crossback στις 13 Σεπτεμβρίου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/9/2018

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου της DS Automobiles που θα πλαισιώσει τα DS 4 Crossback και DS 7 Crossback. Ο λόγος για το DS 3 Crossback που θα αποτελέσει το μικρότερο SUV της εταιρίας και που θα έχει κόμπακτ διαστάσεις και με πιο αστικό χαρακτήρα. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικά στοιχεία που δίνουν μία γεύση από την ξεχωριστή σχεδίαση του αμαξώματος με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα μεταμοντέρνο εσωτερικό.

Το νέο DS3 Crossback θα είναι η απάντηση της γαλλικής εταιρίας στα Audi Q2 και Mini Countryman και θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που θα στηρίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα CPM του γκρουπ που θα βασιστεί και το νέο Peugeot 208. Εκτός από τις συμβατικές PureTech και BlueHDi σε περίπου δύο χρόνια αναμένεται και ηλεκτρική έκδοση που θα έχει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 450 km. Περισσότερα θα ξέρουμε αύριο με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου DS 3 Crossback.