Πως να μετατρέψετε μία νταλίκα σε ένα άνετο... ξενοδοχείο (Video)


Όσοι ασχολούνται με την κατασκευή αυτοκινούμενων οχημάτων θα βρουν σ' αυτήν εδώ το Mercedes Actros το όχημα των ονείρων τους.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/5/2018

Οι διακοπές με τροχόσπιτι ή αυτοκινούμενο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες σε άλλες χώρες, με δεκάδες κατασκευστές να προσφέρουν τις ιδέες τους για το πως να κάνουν πιο άνετη την διαμονή σας. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα έχουν "ξεφύγει" λιγάκι, με το φορτηγό μάρκας Mercedes Actros να μπορεί να μετατραπεί χάρη σε ειδικούς μηχανισμούς σε ένα άνετο διόρωφο "rooms to let".
To "Τruck Surf Hotel" είναι πνευματικό "τέκνο" της Daniela Carneiro και του Enduardo Ribeiro, οι οποίοι ξόδεψαν μεγάλο μέρος της ζωής τους ταξιδεύοντας μόνοι σε Ευρώπη και Αφρική, κάνοντας μεταξύ άλλων και το αγαπημένο τους σπορ, το surf. 

#PHOTO2#

Το δημιούργημά τους λοιπόν μετά από τόσα χρόνια εμπειρία προσφέρει σε όσους το ενοικιάσουν -κυρίως αθλητές του surf απ' ότι βλέπουμε- την απόλυτη εμπειρία για κάμπινγκ ακριβώς στην άκρη του κύματος. Όμως εδώ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι σε ένα απλό αυτοκινούμενο, αφού η modular κατασκευή δημιουργεί έναν πολύ μεγάλο χώρο για το ζευγάρι και τους φίλους του, με όλες τις ανέσεις που θα βρει κανείς σε ένα ξενοδοχείο.

#PHOTO3#

Το συγκεκριμένο φορτηγό προσφέρεται προς ενοικίαση, το καλοκαίρι στην Πορτογαλία και τον χειμώνα στο Μαρόκο, όπου υπάρχουν και οι καλύτερες παραλίες για δυνατό surf. To διώροφο ξενοδοχείο τους επί τροχών θα κοστίσει 499 ευρώ την εβδομάδα για το ταξίδι στο Μαρόκι και 614 ευρώ για μία εβδομάδα στην Πορτογαλία. Αυτό που απαιτείται είναι επαγγελματικό δίπλωμα και φυσικά όρεξη για περιπέτεια εκτός της πεπατημένης.