Παρουσιάστηκε η Lamborghini Huracan GT3 Evo (video)


Πρόκειται για την αγωνιστική εκδοχή της Huracan που έχει ένα βελτιωμένο αεροδυναμικό πακέτο για να προσφέρει περισσότερο θέαμα στις πίστες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/9/2018

Τα ενιαία πρωταθλήματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι αγωνιζόμενοι θεωρητικά παίζουν επί ίσους όρους. Ακόμη μεγαλύτερο έχουν τα τουρισμού και ειδικά της κατηγορίας GT3 που συμμετέχει και η αγωνιστική Huracan που στη νέα της εκδοχή θα κάνει ντεμπούτο στον 24ώρο αγώνα αντοχής της Daytona. Η νέα Evo έκανε ένα χαλαρό γύρο στο Nurburgring και στο παρασκήνιο του Lamborghini Super Trofeo Europe και αποτελεί εξέλιξη της κανονικής Huracan GT3.

Από το νέο αγωνιστικό ξεχωρίζουν οι αεροδυναμικές βελτιώσεις που έχουν γίνει σε διάφορα σημεία του αμαξώματος που έχει και περισσότερο ανθρακόνημα. Στα μηχανικά μέρη υπάρχουν ενισχύσεις στην ανάρτηση όπου στην μπροστινή οι βραχίονες είναι πλέον αλουμινένιοι με αμορτισέρ της Ohlins. Η δύναμη προέρχεται όπως πάντα από τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 lt με νέους εκκεντροφόρους και βαλβίδες από τιτάνιο. Το νέο πακέτο Evo προσφέρεται και για τους ήδη κατόχους της Huracan GT3.