Ο Nico Rosberg οδηγεί τη McLaren P1 του Mika Hakkinen


Ένα hyper car με ισχύ 903 PS, δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές της Φόρμουλα 1 και μια ορεινή διαδρομής με διαδοχικές στροφές. Ένας τέλειος συνδυασμός!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 27/4/2018

Ο Nico Rosberg φαίνεται πως περνά καλά μετά την αποχώρησή του από τη Φόρμουλα 1 ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2016. Μια από τις ασχολίες του, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται πως είναι το να οδηγεί τα αυτοκίνητα άλλων πρωταθλητών της Φόρμουλα 1.

Όπως για παράδειγμα τη McLaren P1 του Mika Hakkinen. Η οποία μάλιστα δεν είναι όποια και όποια P1 αλλά ένα από τα αρχικά πρωτότυπα που μετασκευάστηκε σε κανονικό μοντέλο και για αυτό το λόγο είναι ακόμα πιο σπάνια. Γρήγορη είναι έτσι κι αλλιώς, μιας και τα 903 PS που αποδίδει ο V8 των 3.800 cc με τα δύο turbo αποτελούν εγγύηση για αυτό.

Αρχικά πίσω από τιμόνι της P1 κάθεται ο ιδιοκτήτης της Mika Hakkinen, ο οποίος στη συνέχεια παραχωρεί τη θέση του στο Nico Rosberg. Πριν γίνει αυτό του κάνει πλάκα βάζοντας ένα κράνος και λέγοντάς του πως πρέπει να προσέχει, μιας και έχει 5 παιδιά… Η διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές δεν είναι άλλη από την ορεινή, με τις απαιτητικές στροφές πάνω από το Μονακό, όπου βέβαια κατοικούν και οι δύο.