Νέο συγκρότημα KIA – ΒΕΛΜΑΡ στο Χαλάνδρι


Η ένταξη της Βελμάρ, μέλος του ομίλου Θ. Βασιλάκη, στο δίκτυο επισήμων εμπόρων της AUTODEAL ολοκληρώνεται με την έναρξη της λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι, στην Λ. Κηφισίας 352 - απέναντι από το νοσοκομείο «Υγεία».  

  • 14/1/2018

Πρόκειται για ένα χώρο 450τμ πλήρως ανακαινισμένο που δημιουργήθηκε με βάση τα νέα πρότυπα της Kia Motors και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας.  Το  ολοκαίνουργιο cross over Stonic, το δυναμικό Rio, το νέο “μικρό» αυτοκίνητο πόλης Picanto αλλά και το cee’d, το ξεχωριστό Soul με το μοναδικό design & το επιβλητικό Sportage.  

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της έκθεσης είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε test drive των μοντέλων Kia.

Παράλληλα, για τις υπηρεσίες after sales, το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ και πλήρη τεχνική υποστήριξη που μόνο η KIA MOTORS μπορεί να εγγυηθεί με τα 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της.

Με την προσθήκη της Βελμάρ, μίας εταιρίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο εμπορίας & after sales του αυτοκινήτου, στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της AUTODEAL, ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο η παρουσία του ονόματος της KIA στην περιοχή της Αττικής και δίνεται η δυνατότητα καλύτερης τεχνικής εξυπηρέτησης ανοίγοντας ταυτόχρονα μία νέα σελίδα για δυναμικές συνεργασίες και πωλήσεις στο μέλλον.

Η KIA ΒΕΛΜΑΡ (ΑUTOTECHNICA HELLAS ATEE) δραστηριοποιείται στα παρακάτω σημεία διαθέτοντας Έκθεση αυτοκινήτων, Συνεργείο, Ανταλλακτικά και Φανοποιείο:

Έκθεση : Λ. Κηφισίας 352, Μαρούσι, Τ.: 210 6198998
Συνεργείο - Φανοποιείο – Ανταλλακτικά : Διονύσου 193, Μαρούσι, Τ. :  210 6155800 (Παράλληλος Λ. Κηφισίας, Διασταύρωση Παραδείσου Αμαρουσίου στο ρεύμα καθόδου)
Διεύθυνση : Λ. Μαραθώνος 175, , Γέρακας  Τ. :  210 6607000 (έξοδος 15 Αττικής Οδού)

Tο ωράριο λειτουργίας του εκθεσιακού χώρου και του συνεργείου είναι το ακόλουθο:

Έκθεση 
Δευτέρα-Παρασκευή : 09:00πμ - 21:00μμ
Σάββατο : 09:00πμ - 15:00μμ

Συνεργείο
Δευτέρα-Παρασκευή : 08:00πμ - 16:30μμ
Σάββατο : 8:00πμ - 15:00μμ