Νέες αποκλειστικές εκδόσεις των Ibiza και Arona με BeatsAudio sound


Η συνεργασία μεταξύ SEAT και Beats κάνει το επόμενο βήμα της με την κυκλοφορία δύο αποκλειστικών εκδόσεων των πιο νεανικών μοντέλων πόλης: το Ibiza και το Arona με BeatsAudio Sound.

  • 3/6/2018


Δύο ξεχωριστά και νεανικά μοντέλα πόλης. Έτσι ακριβώς χαρακτηρίζονται τα Ibiza και Arona Beats. H SEAT και η Beats ξεκίνησαν την συνεργασία τους πριν ένα χρόνο, προσφέροντας το BeatsAudio ως προαιρετική επιλογή σε διάφορα μοντέλα της γκάμας όπως Mii, Ibiza, Leon, Arona και Ateca. Η συνεργασία μεταξύ SEAT και Beats κάνει το επόμενο βήμα της με την κυκλοφορία δύο αποκλειστικών εκδόσεων των πιο νεανικών μοντέλων πόλης: το Ibiza και το Arona με BeatsAudio Sound.

Τα SEAT Ibiza και Arona Beats παρουσιάζονται στο κοινό για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Primavera Sound, ενός κορυφαίου μουσικού φεστιβάλ στο οποίο η SEAT συμμετέχει ως χορηγός. Μέσω της συνεργασίας με το Primavera Sound, η SEAT ενισχύει και προωθεί τη δέσμευσή της στη σύγχρονη μουσική, καθώς και στην πόλη της Βαρκελώνης όπου η αυτοκινητοβιομηχανία συμμετέχει επίσης σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως το Mobile World Congress ή το Smart City Congress.

Τα Ibiza και Arona Beats θα διαθέτουν μια σειρά από αισθητικές λεπτομέρειες και μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα premium σύστημα ήχου, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σαν να ήσαστε στο στούντιο μαζί με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού θα περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) για να συνδέεται το Smartphone με το αυτοκίνητό σας με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα Ibiza και Arona Beats θα διαθέτουν επίσης το νέο SEAT Digital Cockpit, την οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Τα Ibiza και Arona Beats θα διαθέτουν επίσης LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Μέσα στη καμπίνα, οι επιβάτες θα είναι ευπρόσδεκτοι από τις νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα Ibiza και Arona Beats, καθώς και από το εξαιρετικό ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο. Όλα αυτά θα είναι αποκλειστικά χαρακτηριστικά των Ibiza και Arona Beats τα οποία θα φέρουν το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των SEAT Ibiza και Arona Beats θα είναι οι εξωτερικοί καθρέφτες σε Eclipse Orange, ένα χρώμα που θα διαθέτουν και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές ταχυτήτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου θα είναι επίσης σε χρώμα Eclipse Orange. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών θα είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Αυτά τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα: Magnetic Tech. Η συνολική σειρά των πέντε χρωμάτων θα συμπληρωθεί με τα ήδη διαθέσιμα: Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White. 

Το κορυφαίο ηχοσύστημα BeatsAudio των Ibiza και Arona Beats θα διαθέτει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών.

Τα Ibiza και Arona Beats θα λανσαριστούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018.