Νέα καύσιμα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX


Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης των επιστημόνων της για εξέλιξη και βελτίωση των καυσίμων, δημιούργησε τη νέα γενιά καυσίμων Shell V-Power με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex.

  • 22/6/2018

Τα νέα καύσιμα Shell V-Power ενσωματώνουν νέα πρόσθετα για να προσφέρουν καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα, μειωμένες τριβές και εξάλειψη της προανάφλεξης (knocking). Δημιουργήθηκαν με στόχο να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των κινητήρων, αρχικά στην πίστα αγώνων (ας μη λησμονούμε ότι η Shell είναι διαρκής συνεργάτης της Ferrari) και τελικά στον δρόμο.


Η νέα προηγμένη σύνθεσή των καυσίμων είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου και την τεχνολογία ή τον κυβισμό του κινητήρα.

Η νέα βενζίνη Shell V-Power και Shell V-Power Racing προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Το νέο πρόσθετο με τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Επίσης, περιέχει νέο συστατικό μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της. Είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε μέσα στην κίνηση της πόλης, η τεχνολογία DYNAFLEX μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς από την πρώτη στιγμή.

Από την άλλη, το νέο πετρέλαιο Shell V-Power Diesel περιέχει τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων σχεδιασμένων να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου όπως βαλβίδες εισαγωγής και έγχυσης καυσίμου. Το νέο Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Έτσι σε συνδυασμό και με το GTL που περιέχει συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση και προστασία.

Παράλληλα με τη μοναδική τεχνολογία μοριακού ιχνηθέτη (Shell DNA- ενώσεις που ανιχνεύονται με ειδικά όργανα) είναι δυνατή η επαλήθευση της ταυτότητας των καυσίμων Shell. Τα νέα καύσιμα Shell V-Power και Shell V-Power Racing με τεχνολογία Dynaflex είναι διαθέσιμα στο δίκτυο πρατηρίων Shell.