Νέα έκδοση S-Edtion για το Renault Captur


To δημοφιλέστερο μικρό SUV της ευρωπαϊκής αγοράς αποκτά την ισχυρότερη έκδοση που είχε ποτέ στην γκάμα του για όσους οδηγούς αναζητούν το κάτι το παραπάνω στον τομέα των επιδόσεων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/4/2018

Η νέα έκδοση του Renault Captur ονομάζεται S-Edition και πρόκειται για μία περιορισμένης παραγωγής με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα ΤCe να αποδίδει για την περίσταση 150 PS. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις ή αυτόματο EDC με διπλό συμπλέκτη. Χρωματικά η S-Edition ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική μπλε βαφή και την μαύρη οροφή όταν στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογος συνδυασμός.

Ο εξοπλισμός της S-Edition είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει στάνταρ το σύστημα πολυμέσων R-Link Evolution με την μεγάλη οθόνη, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, σύστημα προειδοποίησης στα τυφλά σημεία κ.α.

Αξιοσημείωτο είναι πως το πακέτο S-Edition θα είναι διαθέσιμο και με δύο ακόμη κινητήρες. Τον turbo βενζίνης με τα 120 PS και τον diesel των 1.500 cc. Εδώ να πούμε πως το Captur ανανεώθηκε πέρυσι και ο αντικαταστάτης του αναμένεται σε περίπου 2-3 χρόνια. Αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι θα κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο Clio.