LIVE από το Άμστερνταμ: Δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz A-Class (video)


Η νέα γενιά της A-Class παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Άμστερνταμ  - Δείτε την επίσημη παρουσίασή της σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο

  • 2/2/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ

Mετά από καιρό αναμονής και διαρροών έφτασε επιτέλους η ώρα η νέα γενιά της A-Class θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της. Η εκδήλωση γίνεται στο Άμστερνταμ μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και το CAR AND DRIVER.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ολοκαίνουργια A-Class με αρκετά διαφοροποιημένο αμάξωμα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ταυτόχρονα, στοιχεία όπως οι προβολείς ή τα πίσω φώτα θα εξασφαλίζουν τόσο τη σύγχρονη εικόνα όσο και την αναγνωρισιμότητα.

Στο εσωτερικό τα βλέμματα θα κλέβει τον νέο πλήρως ψηφιακό ταμπλό, με τις δύο οθόνες στη σειρά. Το μέγεθός τους θα κυμαίνεται από τις 7,0 έως και τις 10,2 ίντσες. Την παράσταση όμως θα κλέβει το νέο σύστημα infotainment της μάρκας, που θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα C-Class.

Χαρακτηριστικά του η επικοινωνία είτε μέσω αφής είτε με τη βοήθεια φωνητικών εντολών. Ειδικά οι τελευταίες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες και ο οδηγός ή και οι επιβάτες της νέας A-Class θα συνομιλούν με μια ψηφιακή βοηθό ονόματι… Mercedes. Το όλο σύστημα, που βασίζεται και στην τεχνητή νοημοσύνη, θα είναι διαθέσιμο με την πάροδο του χρόνου σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της γερμανικής εταιρείας. 

Περισσότερα στοιχεία αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση με πιο αναλυτικά στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας A-Class .