Λάμψεις αστέρων στην έκθεση της Γενεύης


Πρωτότυπα που δείχνουν το μέλλον, supercars, ηλεκτρικά και καινοτομίες για ακόμη μια φορά, μαζί με τα καλλίγραμμα μοντέλα μαγεύουν τον επισκέπτη του διάσημου ελβετικού σαλονιού.

  • 6/3/2018

Η καρδιά της αυτοκίνησης θα κτυπά μέχρι τις 18 Μαρτίου στη Γενεύη, όπου στην πανέμορφη πόλη της Ελβετίας πραγματοποιείται η πρώτη έκθεση της χρονιάς στην Ευρώπη.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δείνει ένα δυναμικό παρών κόντρα στην κρίση παρουσιάζοντας τις τελευταίες δημιουργίες της, αλλά και τις καινοτομίες, οι οποίες και έχουν να κάνουν με την προσπάθεια μείωσης των ρύπων. Ωστόσο δεν λείπουν και τα supercars τα οποία και δίνουν έναν άλλο τόνο. Αν θέλουμε να δώσουμε έναν τίτλο για την έκθεση θα μπορούσαμε να πούμε πώς τα ηλεκτρικά είναι αυτά που κερδίζουν έδαφος, καθώς στο άμεσο μέλλον όλα τα αυτοκίνητα θα... μπαίνουν στην πρίζα. Ή τουλάχιστον θα έχουν τη δυνατότητα να...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ 88ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

 

Ξεχωρίσαμε τη νέα A-Class με την οποία η Mercedes-Benz επιχειρεί ένα δυναμικό come back στην κατηγορία των πολυτελών μικρομεσαίων ενσωματώνοντας τεχνολογίες της ναυαρχίδας S-Class, το νέο Hyundai Kona, τα Peugeot 508, το Toyota Auris και το νέο Supra, το νέο Honda CR-V, αλλά και τα εξωτικά Ferrari 488 Pista, McLaren Senna, Porsche 911 GT3 RS, κ.α.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ 88ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΕΔΩ