Και μείωση τιμών και προωθητική ενέργεια από την Honda!


Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα της Honda προσφέρει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα παράλληλα με την την προωθητική της ενέργεια Honda «Όλα είναι Δυνατά» που ήδη βρίσκεται σε ισχύ. 

  • 11/1/2017

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

• Μείωση των τιμών σε όλα τα μοντέλα Honda.
• 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης.
• 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.
• 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.
• Μόνο με 190€ το μήνα (ενδεικτικά για το Honda Civic Comfort με λιανική τιμή 17.975€ η δόση είναι 190€, με προκαταβολή 8,089€ (45% της αξίας του αυτοκινήτου) και η διάρκεια του δανείου 60 μήνες, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%).

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο εξασφαλίζει Δωρεάν Ασφάλεια για ένα χρόνο, σε όποιον αγοράσει αυτοκίνητο Honda από τη στιγμή  που ο ίδιος ή κάποιος συγγενής  του Α' ή Β' βαθμού είναι ήδη κάτοχος μοντέλου Honda. 

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ενδεικτικά παραδείγματα μοντέλων Honda τα οποία μπορούν να αποκτηθούν με 190€ με επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75) εκμεταλευόμενοι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Alpha Bank.

 

Νέος τιμοκατάλογος

Δείτε τον νέο τιμοκατάλογο με τις νέες μειωμένες τιμές των μοντέλων της Honda. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το HR-V η εταιρεά Αδελφοί Σρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είχε προχωρήσει σε δραστική μείωση τιμών από τον Οκτώβριο του 2016):