Και η VW δεν θα είναι στην έκθεση στο Παρίσι


Οι διαρροές των εταιρειών από τις παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτου συνεχίζονται, μιας και η VW ανακοίνωσε πως δεν θα είναι στο Παρίσι

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/5/2018

Η μια μετά την άλλη οι μεγάλες εταιρείες αναθεωρούν την πολιτική τους για διαρκή και μόνιμη παρουσία στις παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτου ανά την υφήλιο. Έτσι μετά τη BMW που όπως γράψαμε δεν θα είναι στο Detroit στις αρχές του 2019, η VW γνωστοποίησε μέσω της γαλλικής της αντιπροσωπείας και όπως αναφέρθηκε στο Autoactu.com, πως δεν θα δώσει το παρόν στην έκθεση στο Παρίσι, στις αρχές Οκτωβρίου.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και κάθε ζυγή χρονιά, εναλλάξ με αυτήν της Φρανκφούρτης, ενώ η ίδια πηγή αναφέρει πως μπορεί να μην είναι στην έκθεση αλλά μπορεί να διοργανώσει την ίδια χρονική περίοδο στο Παρίσι δικές της εκδηλώσεις και test drives. Η διοργάνωση δικών της πάντως εκδηλώσεων για την παρουσίαση των νέων της μοντέλων είναι και για τη γερμανική εταιρεία στα άμεσα πλάνα της, όπως και για άλλες, όπως η Ford και η Volvo.

Η VW είναι η 9η μάρκα που θα απουσιάζει από τη γαλλική πρωτεύουσα, μετά τις Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru και Volvo, ενώ η FCA δεν έχει ακόμα διευκρινίσει αν θα δώσει το παρόν ή όχι. Το ίδιο ισχύει και για τις Bentley και Bugatti, ενώ από τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου VW, οι Skoda, SEAT, Audi και Porsche θα είναι κανονικά παρούσες.