Ήρθε η νέα εποχή της AVIN


Η AVIN, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, εισέρχεται σε μία νέα εποχή και προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού οδηγού. 

  • 25/4/2018

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς, η AVIN ανέπτυξε μία πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που διακρίνονται για τις επιδόσεις και την οικονομία που προσφέρουν. Έτσι, σε ένα πρατήριο AVIN μπορεί κανείς να βρει την οικογένεια Best Value (αμόλυβδη βενζίνη Best Value 95 για οικονομία έως 4% και πετρέλαιο Best Value Diesel για φροντίδα του κινητήρα) και την οικογένεια Action (βενζίνη Action 100 και Action Diesel) με ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, επιτάχυνση και προστασία του κινητήρα από τις φθορές. Επιπρόσθετα, το 2017 η AVIN αναβάθμισε το πρόγραμμα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου στα πρατήριά της με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas.

Για να επιβραβεύσει τους πελάτες της, η AVIN ξεκίνησε στο τέλος του 2017 το πρωτοποριακό πρόγραμμα «AVIN κερδίζω». Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου με κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης μπορεί ο πελάτης να συλλέξει πόντους με χρήση ειδικής κάρτας ή smartphone app. Μόλις συγκεντρωθούν 250 πόντοι αμέσως εκδίδεται κουπόνι αξίας 3€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και από την αμέσως επόμενη αγορά στο πρατήριο.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με εκτενές πρόγραμμα marketing και προωθητικών ενεργειών, μπορεί να τα βρει πλέον ο καταναλωτής μέσα σε ένα νέο και αναβαθμισμένο περιβάλλον πρατηρίου AVIN. Σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού, η AVIN άλλαξε λογότυπο και σχεδιασμό πρατηρίου. Ο νέος σχεδιασμός χρησιμοποιεί λευκό χρώμα, μοντέρνα αισθητική, μεγάλα και φωτεινά σήματα και ανασχεδιασμό των αιθουσών, σε νέα αισθητική που ταιριάζει στο σήμερα και κάνει την επίσκεψη του πελάτη ευχάριστη.