Hyundai: Μετά το i30 N τώρα και N Line


Η Hyundai εκμεταλλεύεται τη δυναμική του i30 N και παρουσιάζει τις σπορτίφ εκδόσεις N Line σε συνδυασμό με συγκεκριμένους κινητήρες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 20/7/2018

Πρακτικά ήταν απλά θέμα χρόνου το πότε η Hyundai μετά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε για την κορυφαία, σπορ έκδοση N του i30, θα παρουσίαζε και μοντέλα που απλά θα υιοθετούσαν την εμφάνισή τους. Κάτι που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, κυρίως ευρωπαϊκές, αλλά και η Kia με την GT Line.

Έτσι λοιπόν στο άμεσο μέλλον θα είναι διαθέσιμη και η καινούργια έκδοση N Line για το i30. Η οποία όπως είπαμε υιοθετεί αισθητικά στοιχεία του hot hatch της μάρκας. Έτσι υπάρχουν νέοι, πιο σπορ και δυναμικοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω με ασημένιο σιρίτι, ζάντες 18 ιντσών, διπλή απόληξη εξάτμισης καθώς και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα στα φτερά.

Αντίστοιχη, σπορ λογική ακολουθείται και στο σαλόνι, με σπορ καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και σήματα N Line, σπορ τιμόνι με επένδυση από διάτρητο δέρμα, μεταλλικά πεντάλ, καθώς και ένα καινούργιο επιλογέα -επίσης με το λογότυπο N Line.

Παράλληλα και η ανάρτηση θα είναι λίγο πιο σφιχτή και τα φρένα αναβαθμισμένη, ενώ αντίθετα δεν θα υπάρχουν αλλαγές στους κινητήρες που θα συνδυάζονται με την N Line. Και οι οποίοι είναι ο turbo βενζίνης των 1.400 cc και των 140 PS και ο πιο ισχυρός diesel των 1.600 cc και των 136 PS.