Η Toyota Supra πήρε μπροστά (video)


Στο Goodwood Festival of Speed έκανε την επίσημη εμφάνισή της η νέα Supra και αν θέλετε να την ακούσετε εν κινήσει δείτε το παρακάτω βίντεο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 13/7/2018

Επιτέλους! Μετά από πολύμηνη αναμονή η Toyota Supra έβαλε μπροστά το μοτέρ της και έκανε μία δυναμική παρουσίαση στο εορταστικό κλίμα του Goodwood που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Όπως θα δείτε το αυτοκίνητο είναι ένα μοντέλο κοντά σε αυτό που θα μπει στην παραγωγή και για αυτό είναι καλυμμένο εξ ολοκλήρου με αυτή το πολύχρωμο καμουφλάζ. Βλέπετε το παιχνίδι της αναμονής οι Ιάπωνες σκοπεύουν να το τραβήξουν αρκετά ακόμη.

Πάντως στο βίντεο ο οδηγός φαίνεται να μην πιέζει ιδιαίτερα την Supra, τουλάχιστον όχι κοντά στα όρια της. Παρά ταύτα μπορείτε να ακούσετε τον υπέροχο ήχο που βγάζει ο turbo εξακύλινδρος σε σειρά που προέρχεται από την BMW. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η ισχύς θα φτάνει τους 340 PS και η ροπή τα 500 Nm.

Η οποία θα περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Στην βάση θα υπάρχει δίλιτρη turbo έκδοση με 250 PS. Στον αντίποδα ο αρχιμηχανικός της Toyota, o Tetsuya Tada έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και μία ισχυρότερη έκδοση GRMN!