H Skoda επιβεβαίωσε ηλεκτρικό RS


Σε μία κίνηση αιφνιδιασμού και από μια εταιρία που γενικά κρατά «οικογενειακό» προφίλ ανακοινώθηκε επίσημα ένα ηλεκτρικό RS.

  • 11/7/2018

Το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει σούπερ επιδόσεις, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Skoda στον τομέα πωλήσεων και μάρκετινγκ, σε βρετανικό περιοδικό. Το επερχόμενο ηλεκτρικό RS θα λανσαριστεί κάπου το 2022 και θα βασίζεται στο ηλεκτρικό SUV που θα προηγηθεί δύο χρόνια νωρίτερα και που μας έχει δώσει μία γεύση το πρωτότυπο Vision E. Πάντως, αυτό δεν θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της Skoda αφού του χρόνου θα παρουσιασθεί το ηλεκτρικό Citigo-e.

Πάντως, για όσους ζαβώνουν ακούγοντας όλη αυτή την φιλολογία με την ηλεκτροκίνηση υπάρχουν και καλά νέα για τους petrolheads διότι η Skoda εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει την Fabia RS. Κάτι που θα γίνει ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας γενιάς του δημοφιλούς supermini, η οποία έχει προγραμματισθεί για το 2020. Προς το παρόν στην γκάμα της Skoda υπάρχει η Octavia RS και σύντομα θα προστεθεί το Kodiaq RS. Γιατί όχι και ένα Karoq RS;