Η Renault στον αστερισμό των Καννών!


Από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου η Renault θα βρίσκεται στη θέση του οδηγού του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

  • 17/5/2017

 Στα πλαίσια του φεστιβάλ περισσότερα από 330 αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας θα συνοδεύσουν μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της 7ης τέχνης.  Η Renault, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την 7η τέχνη από την ίδρυσή της, με τις πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρείας να βρίσκονται δίπλα στο στούντιο των αδερφών Lumière στο Billancourt. Παράλληλα, μοντέλα της έκαναν συχνά την εμφάνιση τους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το CLIO που έχει ξεπεράσει τις 1800 εμφανίσεις ή το DAUPHINE με περισσότερες από 800 εμφανίσεις.

Αντίστοιχα πολυετής είναι και η σχέση που διατηρεί η Renault με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αποτελώντας σε σταθερή βάση επίσημο υποστηρικτή του από το 1983. Τη φετινή χρονιά, 330 αυτοκίνητα της Renault που θα φέρουν το σήμα κατατεθέν του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Μεταξύ του στόλου θα βρίσκονται κορυφαίες εκδόσεις των ESPACE και TALISMAN, αλλά και τα ηλεκτρικά ZOE και TWIZY, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει η Renault στα οχήματα μηδενικών ρύπων. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, θα χρησιμοποιηθεί και μια νέα έκδοση του Renault TRAFIC, με την ονομασία SpaceClass η οποία ξεχωρίζει για τον πολυτελή χαρακτήρα της, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει