Η Peugeot θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός 508 Coupe;


Επιστροφή στα ενδιαφέροντα τρίθυρα αμαξώματα για την Peugeot, που θα παρουσιάσει την έκδοση coupe του 508.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 18/9/2018

Η έκθεση στο Παρίσι πλησιάζει -ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους στις 2 Οκτωβρίου- με αποτέλεσμα κάποιοι κατασκευαστές να αποκαλύπτουν πλήρως τα μοντέλα που θα έχουν στα περίπτερά τους στη γαλλική πρωτεύουσα. Κάποιοι άλλοι ακολουθούν τη λογική της σταδιακής αποκάλυψης και των teasers.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Peugeot, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω των social media, την teaser φωτογραφία που βλέπετε. Η οποία απεικονίζει ένα πρωτότυπο με ένα, όσο μπορούμε να δούμε, ενδιαφέρον τρίθυρο αμάξωμα. Εκτός απροόπτου πρόκειται για μια έκδοση coupe της ναυαρχίδας των συμβατικών μοντέλων της γαλλικής εταιρείας, του 508, που με τη σειρά του είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην έκθεση της Γενεύης.

Η έκδοση coupe του 508 θα μοιράζεται φυσικά το ίδιο πλαίσιο και τα ίδια μηχανικά μέρη, καθώς και τον ίδιο εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά θα έχει σαφώς πιο upper class χαρακτήρα. Κατά τα πρότυπα του 504 Coupe του παρελθόντος, που είναι σαφώς πιο σπάνιο και πιο γοητευτικό σε σχέση με την αντίστοιχη λιμουζίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιδράσεις από το θρυλικό 504 Coupe στο καινούργιο coupe της γαλλικής εταιρείας -το πρωτότυπο δεν θα απέχει μάλλον πολύ από το μοντέλο παραγωγής- θα είναι και αισθητικές.