Η νέα Porsche 911 turbo θα έχει 600 άλογα


Στην Porsche η εξέλιξη της τελευταίας εκδοχής της κορυφαίας 911, της turbo, έχει μπει στην τελική της ευθεία. Πιθανότατα θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου.

  • 25/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το εμπρός της μέρος θα χαρακτηρίζεται από τα διπλά LED φώτα ημέρας και τους στρογγυλούς προβολείς.

Στα στοιχεία αναγνώρισής της θα περιλαμβάνονται τόσο οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης όσο και η σταθερή πίσω αεροτομή. Παράλληλα τα φτερά θα είναι ακόμα πιο φαρδιά -άλλο ένα γνώρισμα της top 911. 

Το εσωτερικό θα είναι με τη σειρά του αναβαθμισμένο, καθώς ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει και ψηφιακό πίνακας οργάνων αλλά και ένα μεγαλύτερων δυνατοτήτων σύστημα infotainment.

Ο κινητήρας της νέας turbo θα είναι ο εξακύλινδρος boxer της  μάρκας με τα διπλά turbo, η απόδοση του οποίου για πρώτη φορά στην ιστορία αναμένεται να ξεπεράσει τους 600 ίππους. Αυτό θα σημαίνει μια αύξηση της τάξης των 60 ίππων από την τρέχουσα γενιά της turbο και μια 20 ίππων σε σχέση με την turbo S.