Η Mercedes λέει αντίο στο θόρυβο (video)


Στο πιο πρόσφατα teaser βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική εταιρία στο κανάλι της στο YouTube υπάρχει μία κάτι το πολύ έξυπνο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/6/2018

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης δεν είναι μόνο η εκπομπή μηδενικών ρύπων αλλά και η συμβολή στην μείωση της ηχορύπανσης αφού πρακτικά το μόνο που ακούγεται κατά την κίνηση ενός EV είναι ο θόρυβος κύλισης των ελαστικών στο δρόμο και το σχεδόν απαρατήρητο σφύριγμα του ηλεκτροκινητήρα.

Ξεκινώντας το βίντεο θα ακούσετε το EQ να κινείται με σπορ χροιά, παρόμοια με εκείνη ενός AMG μοντέλου. Ο οδηγός βρίσκεται με το EQ σε μία ευθεία σε μια έρημο κάπου στις ΗΠΑ και δείχνει να ενοχλείται σε ένα σημείο από τον μηχανικό θόρυβο και κυρίως από τον επιβάτη που βρίσκεται στις πίσω θέσεις.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον διάσημο YouTuber Daniel Jovanov, ο οποίος έχει το ταλέντο να μιμείται με μοναδικό τρόπο διάφορους ήχους και να τους αναπαράγει με το στόμα. Μάλιστα είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Human Car Sound» και όπως θα δείτε το δικαιολογεί απόλυτα και με μοναδικό τρόπο. Πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο σποτάκι που αξίζει να παρακολουθήσετε (φυσικά με ήχο).