Η καλύτερη λύση μετά από μία Aventador είναι μία Aventador-γραφείο!


Μία εταιρία από την Πολωνία κατασκευάζει ένα γραφείο απόλυτα πιστή ρέπλικα μιας Lamborghini Aventador

  • 21/9/2018

Τα γραφεία τα οποία μπορούν να έχουν σχήμα ή να εφοδιάζονται με τμήματα αυτοκινήτου είναι μια αρκετά παλιά ιστορία, ιδίως στην Αμερική όπου και ξεκίνησε η μόδα. Όμως αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση της εταιρίας Design Epicentrum Manufacture είναι πραγματικά μοναδικό.

Η εν λόγω εταιρία με έδρα την Πολωνία παράγει ένα γραφεί το οποίο είναι πιστή αντιγραφή μιας Lamborghini Aventador. Για την ακρίβεια όλο το εμπρός μέρος είναι φτιαγμένο ως ακριβές αντίγραφο μιας Lambo και κατασκευασμένο από ειδικά αντιχαρακτικά υλικά και fiberglass.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι μοναδική, καθώς ακόμα και τα φώτα μπορούν να εφοδιαστούν με Led για να ανάβουν. Ενώ μπορεί να κατασκευαστεί σε 200 χρώματα ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Έχει πλάτος 1,9 μέτρα, βάθος στα 1,6 μέτρα και ύψος 800 χιλιοστά, ενώ για την κατασκευή της επιφάνειας του γραφείου μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα υλικά, είτε παραδοσιακά (όπως μάρμαρο) είτε πιο σύγχρονα και συνθετικά.

Για όσους πάντως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σχέδια και παίρνουν τα μέτρα του χώρου τους, να σημειώσουμε δύο μικρές «λεπτομέρειες». Η εταιρία ανακοινώνει ότι θα κατασκευάσει μόλις 44 κομμάτια (αν και κάτι μας λέει ότι δεν θα τηρήσει την υπόσχεσή της) ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 30.000 ευρώ. Σαφώς λιγότερα από μία κανονική Aventador όμως πέρα και πάνω από κάθε λογική. Όμως είναι προφανές ότι η λογική και ο μέσος καταναλωτής δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες μιας Lamborghini, είτε αυτή είναι με ρόδες, είτε σε γραφείο.