H Jeep ετοιμάζει ένα νέο μικρότερο SUV


Αρχές Ιουνίου η αμερικανική εταιρία θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα για τα μελλοντικά της μοντέλα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα νέο SUV που θα τοποθετείται κάτω από το Renegade.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 23/3/2018

Πρόσφατα είχαμε γράψει για το τι περιμένει ο Marchionne από την Jeep μέσα στο 2018. Και σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες μας η αμερικανική εταιρία θα αποκτήσει μέχρι το τέλος του χρόνου ένα νέο SUV που θα είναι και το βασικό της μοντέλο. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη αλλά εκτιμάται πως το μήκος του θα κυμαίνεται στα τέσσερα μέτρα για να τοποθετηθεί κάπου ανάμεσα στο Ford Ecosport και στο επερχόμενο νέο Suzuki Jimny.

Τις φήμες για την παραγωγή του βασικού Jeep πυροδότησαν δηλώσεις του διευθύνων συμβούλου της Jeep, του Mike Manley. Ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχει χώρος και ενδιαφέρον για ένα μικρότερο από το Renegade αυτοκίνητο. Το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από ένα «τζιπ», το οποίο θα μπορούσε να βασιστεί σε μια πιο μαζεμένη πλατφόρμα του Renegade. Από την άλλη υπάρχει και η πλατφόρμα του Panda 4x4 όπου θα διευκόλυνε και την παραγωγή στο εργοστάσιο της FCA, στη Νάπολη.