Η Jaguar προνοεί για την επέκταση της γκάμας της


Η βρετανική εταιρεία κατέθεσε πατέντες προκειμένου να κατοχυρώσει τις επωνυμίες C-Pace και J-Type για μελλοντικά της μοντέλα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 16/7/2018

Τα SUV της Jaguar αποδεικνύονται μέχρι στιγμής ιδιαίτερα επιτυχημένα εμπορικά. Και αυτό είναι κάτι που οδηγεί τη βρετανική εταιρεία, η οποία όπως και η Land Rover ανήκει στον ινδικό όμιλο της Tata, να κάνει σκέψεις για επέκταση της γκάμας της, κυρίως προς τα κάτω. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο και το κατάλληλο όνομα, που θα ταιριάζει με όσο χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής.

Έτσι λοιπόν η Jaguar φρόντισε να κατοχυρώσει την επωνυμία C-Pace, δίνοντας έτσι μια πρώτη ένδειξη πως στην πορεία πρόκειται να παρουσιάσει ένα ακόμα SUV. Ενδεχόμενα μικρότερο από την E-Pace, ενώ πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο επέκτασης της γκάμας της με ένα κουπέ SUV, με ακόμα πιο σπορ διάσταση.

Το σίγουρο είναι πως στο μέλλον και μάλλον το άμεσο θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση της Jaguar στην πιο δημοφιλή κατηγορία παγκοσμίως. Παράλληλα η βρετανική εταιρεία «έκλεισε» και την επωνυμία J-Type, για την οποία η περιγραφή στην υπηρεσία πατεντών αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτόνομα οχήματα.

Η Jaguar είναι βέβαιο πως θα ασχοληθεί και αυτό με την αυτόνομη κίνηση, ενώ σε ότι αγορά τη μελλοντική J-Type οι φήμες κάνουν λόγο για ένα πολυτελές όχημα με θέσεις τουλάχιστον για τέσσερις. Το οποίο θα έχει ενδεχόμενο στυλ τετράθυρου κουπέ.