Η Jaguar 550 F-Pace SVR σε δράση (video)


Η βρετανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο για την ταχύτερη F-Pace παραγωγής.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 23/4/2018

Περίπου ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Jaguar USA μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες της F-Pace SVR μέσα από ένα εισαγωγικό βίντεο του περίπου ενάμιση λεπτού. Μέχρι να ακολουθήσουν και άλλα εδώ μπορείτε να δείτε και να ακούσετε (μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τον ήχο) την ταχύτερη F-Pace παραγωγής που έχει το 0-100 σε 4,3 sec και αγγίζει την τελική των 283 km/h.

Παρακάτω θα δείτε ένα πιο αναλυτικό βίντεο για την F-Pace που αποκτά μία ισχυρότερη από την S έκδοση με τον V8 των 5,0 lt να αποδίδει για την περίσταση 550 PS και 680 Nm. Η F-Pace ουσιαστικά πετά το γάντι στην Porsche Macan Turbo και έχει όλα τα καλά για να το κάνει αυτό.

Πέρα από την δύναμη με αρωγό του μοτέρ τον μηχανικό υπερσυμπιεστή (αντί το κλασικό turbo), όπως έχουμε γράψει το σασί έχει πιο σφιχτή ανάρτηση, ενισχυμένα φρένα, βέλτιστη αεροδυναμικά κ.α. Στην Βρετανία η F-Pace SVR κοστίζει από 74.835 στερλίνες και είναι αρκετά ακριβότερη από την Porsche Macan Turbo (69.505 στερλίνες) και την Alfa Romeo Stelvio QV (67.000 λίρες).