Η Honda θα παρουσιάσει όχημα πόλης με τεχνητή νοημοσύνη (AI)!


Το πρωτότυπο NeuV είναι ένα αυτοματοποιημένο EV για καθημερινές μετακινήσεις που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη (AI) με την ονομασία “emotion engine” και θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων 2017.

  • 7/12/2016

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και των μεγάλων δεδομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία της μετακίνησης, η Honda ανακοίνωσε ότι το “Cooperative Mobility Ecosystem” (Συνεργατικό Οικοσύστημα Μετακίνησης) θα είναι το θέμα της συμμετοχής της στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων 2017 [Consumer Electronics Show (CES)] στο Las Vegas.

Η Honda θα σηματοδοτήσει την παρουσία της στην πρεμιέρα της CES με μία συνέντευξη τύπου στις στις 5 Ιανουαρίου, 2017. Η έκθεση CES θα διαρκέσει από 5 - 8 Ιανουαρίου, 2017.

Η Honda θα προσφέρει διαδραστικές και βιωματικές εμπειρίες σχεδιασμένες για να αναδείξουν ένα μελλοντικό τεχνολογικό μονοπάτι που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της μετακίνησης.

Από τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης μέχρι τη δημιουργία νέων τρόπων συνδεσιμότητας των αυτοκινήτων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.

Ανάμεσα στα εκθέματα ξεχωρίζει το NeuV, ένα πρωτότυπο αυτοματοποιημένο EV για καθημερινές μετακινήσεις που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη (AI) με την ονομασία “emotion engine” και προσφέρει νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τους επιβάτες και νέα αξία στους πελάτες.

Το “emotion engine” είναι μία σειρά τεχνολογιών ΑΙ που δημιούργησε η cocoro SB Corp., και επιτρέπουν στα μηχανήματα να παράγουν τεχνητά τα δικά τους συναισθήματα.

Επιδιώκοντας συνεχώς ανοιχτές καινοτομίες και συνεργασίες, η Honda θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες με εταιρείες startup και παγκόσμιες φίρμες που θα δημιουργήσουν μία πιο παραγωγική και απολαυστική εμπειρία μετακίνησης.

Η συνέντευξη τύπου της Honda στις 5 Ιανουαρίου, 2017 στη CES θα περιλαμβάνει χαιρετιστήρια ομιλία από τον Yoshiyuki Matsumoto, Πρόεδρο & CEO της Honda R&D Co., Ltd, που θα αποκαλύψει μία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με εφαρμογή της τεχνολογίας ρομποτικής της εταιρείας.