H Ferrari θα προσθέσει μία ακόμη βάρδια στην παραγωγή της


Λόγω της υψηλότερης ζήτησης και βάσει του πλάνου του Sergio Marchionne που προβλέπει την ετήσια παραγωγή στα 10.000 αυτοκίνητα, η ιταλική μάρκα θα προχωρήσει από το νέο έτους σε μία επιπλέον βάρδια λειτουργίας.

  • 14/12/2017

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως φαίνεται η Ferrari πάει από το καλό στο καλύτερο και από το 2018 θα προχωρήσει στην προσθήκη μίας δεύτερης βάρδιας εργασίας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 9.000 αυτοκινήτων. Στην περίπτωση που τελικά ένα SUV με τα σήματα της Ferrari (που θα αποτελέσει τον άμεσο αντίπαλο της Lamborghini Urus) πάρει το πράσινο φως, ο στόχος του πενταετούς πλάνου για 10.000 αυτοκίνητα το χρόνο ακούγεται απόλυτα εφικτός.

Μάλιστα η προσθήκη ενός super SUV (σε συνδυασμό με την υβριδοποίηση όλων των Ferrari από το 2022) αναμένεται να εκτοξεύσει την ζήτηση της εταιρίας, η οποία ταυτόχρονα θα μπορέσει να διατηρήσει το exclusivity των άλλων μοντέλων. Παράλληλα θα εκτοξευθεί και η αξία της Ferrari στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης που με τα σημερινά δεδομένα παρουσιάζει αύξηση 83% και αξία στα 20,1 δισεκατομμύρια δολάρια.