Η Bugatti είναι έτοιμη για δεύτερο μοντέλο


Η γαλλική εταιρία μπορεί να έχει μικρό μέγεθος και μονοδιάστατη παρουσία αλλά αυτό θα μπορούσε πολύ εύκολα να αλλάξει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 11/9/2018

Κάθε άλλο παρά φήμη είναι η εν λόγω εικασία που έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη, του διευθύνοντα συμβούλου της Bugatti, του Stephan Winkelmann. Ο οποίος φαίνεται πως να είπε μεταξύ άλλων πως «… προσωπικά πιστεύω πως η μάρκα είναι έτοιμη για να έχει πάνω από ένα μοντέλο», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Car Advice.

Περισσότερα δεν υπάρχουν επί του θέματος αλλά όταν η αναφορά αυτή γίνεται από τον CEO της Bugatti η πληροφορία αυτή έχει αναμφίβολα μεγάλη αξία. Και με δεδομένο πως πλέον πολλοί κατασκευαστές έχουν ρίξει στα μεγάλα σαλόνια από ένα SUV το σίγουρο είναι πως στην Bugatti θα δελεάζονται στην ιδέα της παραγωγής ενός super crossover που θα αντιμετώπιζε την Lamborghini Urus.

Πάντως, το Volkswagen Group δεν θεωρεί πως ένα δεύτερο μοντέλο με τα σήματα της Bugatti είναι προτεραιότητα μιας και έχει επενδύσει τεράστια ποσά στην ηλεκτροκίνηση και στην αυτόνομη οδήγηση. Επιπρόσθετα και πέρα από την Divo η Bugatti έχει ακόμη να παρουσιάσει τρεις ακόμη παραλλαγές της Chiron, τις SS, Superleggera και Aperta, οπότε ένα SUV δεν θα έρθει νωρίτερα από μία πενταετία.