Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW Z4


Aν και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται για τις 23 Αυγούστου, ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ΒΜW Z4.
 

  • 12/8/2018


Λίγες ημέρες πριν τα αποκαλυπτήριά της στην Καλιφόρνια, η νέα BMW Z4 κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, μέσω διαρροής από χρήστη του Instagram. Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε βλέπουμε την Ζ4 στην τελική της μορφή, στην έκδοση Ζ4 Μ40i που σε πρώτη φάση θα είναι και η κορυφαία της γκάμας.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, το μοντέλο παραγωγής είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο Ζ4 Concept με την ίδια λεπτή και φαρδιά γρίλια και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα σχέδιο με πολύ δυναμικές γραμμές και έντονο το σπορτίφ στοιχείο. 

Στο πίσω μέρος υπάρχουν πολύ όμορφα λεπτά φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της νέας 8 Series, ενώ οι γραμμές είναι και εδώ έντονες και με δυναμικά στοιχεία. Το ίδιο συμβαίνει και στο πλάι του αμαξώματος το οποίο το διατρέχουν οριζόντιες γραμμές που του προσδίδουν ένα πολύ σπορτίφ χαρακτήρα. Από τις εικόνες επιβεβαιώνεται ότι η αναδιπλούμενη οροφή είναι από ύφασμα.

Φωτογραφίες από το σαλόνι καθώς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και την γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν ακόμα, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Pebble Beach Concours d'Elegance στις 23 του Αυγούστου για να έχουμε την πλήρη εικόνα της BMW Z4.